Meubels op maat

Ben je op zoek naar een uniek meubel, of heb je een bepaalde kamer of ruimte waar je iets speciaal voor ontworpen wilt hebben? Een meubel op maat heb je al in 4 simpele stappen.


Stap 1 | Een kop koffie (of thee)

Jouw idee verwezenlijken begint onder het genot van een goede kop koffie of thee bij mij in de werkplaats. We bespreken jouw wensen, ik geef advies en beantwoord al je vragen over meubels, materialen, budget en prijs. 

Stap 2 | Ontwerp

Na het schetsen op papier, ga ik jouw meubel digitaal ontwerpen. Dit doe ik met behulp van een programma waarin ik 3D tekeningen kan maken. Zo komt het meubel langzaam tot leven. 

Stap 3 | Materiaalkeuze

In mijn werkplaats heb ik een breed assortiment aan materiaalmonsters. Daarnaast zijn er qua afwerking diverse opties; denk hierbij aan lak, olie en beits. Je kunt zien, voelen en ervaren welke materialen en afwerking jou het meeste aanspreken. 

Stap 4 | Meubel

Als we alle keuzes gemaakt hebben en jij akkoord bent, ga ik aan de slag om voor jou het mooiste meubel op maat te maken.

Interesse, idee├źn of vragen? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.